Online hypotheek afsluiten tegen een vast tarief

Online uw hypotheek afsluitenonline hypotheek afsluiten

Een hypotheek afsluiten zonder advies is de nieuwe trend. Het bespaart je bijvoorbeeld geld en tijd. Zeker nu de hypotheekproducten voor starters overzichtelijk en simpel zijn kan dit een goed alternatief zijn.

Online een hypotheek afsluiten is niet voor iedereen geschikt. Daarvoor dien je eerst een kennistoets te doorlopen en beoordelen wij of je volledig en voldoende begrijpt wat voor hypotheek je gaat afsluiten.

Heb je bijvoorbeeld een ingewikkelde situatie dan vergt dit in de meeste gevallen een maatwerkoplossing. Ook aan de zijde van de geldverstrekker is dan meer werk te verzetten. Dat bespreken we dan duidelijk op voorhand zodat je meteen weet waar je aan toe bent qua kosten.

Waarom zou ik mijn hypotheek online afsluiten?

Indien je zelf graag aan de slag gaat met financiële zaken kan dit voor jou een goede overweging zijn. Je bepaalt zelf welke geldverstrekker je kiest in combinatie met de aflosvorm en rentecontract.

Doordat je veel zelf doet is de prijs voor het afsluiten van de hypotheek lager. Zo betaal je bij HypoMarkt enkel voor het afsluiten van de hypotheek slechts € 750. Deze kosten zijn ook nog eens aftrekbaar en pas te betalen op het moment van de notariële  ingangsdatum van de hypotheek.

Hypotheekrente vergelijken? Vraag ook meteen een offerte op.

Execution only hypotheek

Deze term komt voort uit de wetgeving rondom financiële dienstverlening. Met dit begrip wordt bedoeld dat hier sprake is van het afsluiten van een financieel product zonder enige vorm van advies. Je koopt als het ware het kale financiële product dat je zelf hebt uitgekozen.

Assortiment aanbieders

Let goed op uit welke geldverstrekkers je kunt kiezen. Niet alle geldverstrekkers staan toe dat de hypotheek wordt afgesloten op basis van execution only. Ons assortiment met en zonder execution only is erg breed. Zo werken wij met nationale en internationale banken samen.

Sommige geldverstrekkers zijn niet op basis van execution only af sluiten, maar alleen in combinatie met een advies. We zullen per situatie uitleggen hoe dat werkt.

Kan ik ook een levensverzekering afsluiten bij jullie?

Jazeker. Ook dat is mogelijk. Het afsluiten van een losse overlijdensrisicoverzekering (jargon voor levensverzekering) kan ook via ons portaal. Direct een berekening van een voordelige levensverzekering maken.

De kosten voor het afsluiten van een levensverzekering zijn ook laag, namelijk € 175.

Wat is jullie werkwijze voor een hypotheek afsluiten?

Op onze website kun je een vergelijking maken van de diverse aanbieders en de rentestanden. Op het moment dat je meer interesse hebt kun je een offerte aanvragen. Deze ontvang je binnen één minuut.

Na ontvangst van deze offerte voor je toekomstige hypotheek zullen wij contact met jou opnemen. Dan nemen wij met jou de noodzakelijke vragen en stappen van het proces door.

Een hypotheekadviseur van ons kantoor kan dan ook meteen met je doorspreken of de geldverstrekker van jouw keuze een goede oplossing is voor jouw vraagstuk. Niet alleen de hoogte van de hypotheekrente is bepalend voor deze keuze. Een hypotheek bestaat ook uit tientallen voorwaarden.

Omdat wij dagelijks met hypotheken bezig zijn weten wij wat voor jou het beste kan werken. Overigens werken wij neutraal en in opdracht van jou!

Klantenportaal hypotheek afsluiten

Nadat de voorgaande stappen en keuzes zijn gemaakt openen wij een digitaal klantdossier voor je. Dit zorgt ervoor dat je online en digitaal het aanvraagproces van jouw hypotheek kunt volgen. Ook kun je hier de relevante documenten uploaden om het aanvraagproces voor jouw hypotheek zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.

Met sommige geldverstrekkers hebben wij zeer korte lijntjes en snelle verwerkingstijden. Daarnaast doen wij ons uiterste best om zaken überhaupt snel voor elkaar te krijgen. Beloofd.

Kan ik ook een bankgarantie aanvragen?

Ook een bankgarantie kunnen wij namens jou regelen bij de geldverstrekker van jouw keuze. Soms heb je zeer snel een bankgarantie nodig. In zo’n situatie kunnen wij deze afzonderlijk laten stellen door een aparte instelling.

Hulp bij het kiezen van een notaris gewenst?

Tijdens het aanvraagproces van jouw hypotheek zullen wij je ook naar de notaris vragen. Deze kunnen wij dan correct informeren over de passering van jouw hypotheekakte. Soms heb je vragen over het selecteren van een goede en betaalbare notaris. Ook daar weten we raad mee. Onze klanten zitten door heel Nederland en hebben zodoende veel ervaring.

Wanneer is een hypotheek met advies nodig?

Eigenlijk is het online afsluiten van een hypotheek op basis van execution only mogelijk voor het kopen van een standaard onderpand. Ook dien je in loondienst te zijn of te beschikken over ander vast inkomen. Als ondernemer is deze route minder geschikt. Om die reden bieden wij ondernemers enkel een hypotheek aan in combinatie met advies.

Ook dan kunnen we een betaal tarief van aanbieden. Voor ondernemers in combinatie met een hypotheekadvies is het tarief € 1.750.

Alle andere situaties die een situatie bijzonder maken komen niet in aanmerking voor execution only. Enkele voorbeelden van dergelijke situaties :

  • Je koopt een bijzonder onderpand zoals een woon/winkelpand of woonboerderij;
  • Je inkomen is afkomstig uit het buitenland;
  • Door een vergissing in het verleden heb je een BKR-codering opgelopen.

Iedere andere situatie waarvan je kunt vermoeden dat er sprake van een bijzondere behandeling nodig is valt hieronder in te delen. Onze dienstverlening is dan niet anders, alleen er is dan meer tijd mee gemoeid. En dat risico op meerwerk kun je dus ook handig afkopen.

Eerlijke en onafhankelijke begeleiding.
Keuze uit tientallen geldverstrekkers.
Reactie binnen 24 uur.
Meestal eerder.
Gratis telefonisch consult.
Hoge klantwaardering.