Over ons

HypoMarkt is een onderdeel van Cournot Adviseurs. Onze onderneming houdt zich dagelijks bezig met het adviseren van consumenten en ondernemers op het gebied van hypotheken en verzekeringen in heel Nederland. Een belangrijk onderdeel van ons werk is het informeren over de laagste hypotheekrente en het laatste nieuws op het gebied van hypotheken.

Veel consumenten hebben interesse in de meest actuele hypotheekrente waarvoor wij een rente alert hebben ontwikkeld. Op het moment dat u zich inschrijft geeft u dit de mogelijkheid om geïnformeerd te worden bij een verandering van de rente, voorafgaand aan de daadwerkelijke rentemutatie. In sommige gevallen is er een respijttermijn waarbij u nog voor de oude hypotheekrente een hypotheekaanvraag kunt indienen. De meeste geldverstrekkers kondigen ons enkele werkdagen van te voren een rentewijziging aan. Dit is geen garantie dat u ook daadwerkelijk tegen de oude rente kunt aanvragen, maar geeft u wel een voorsprong.

Onze organisatie bemiddelt zélf in hypotheken en geeft ook hypotheekadvies indien u hiervoor kiest. Wij zullen uw gegevens conform de vigerende wetgeving op het gebied van persoonsgegevens dan ook vertrouwelijk en uitsluitend in onze interne organisatie verwerken. Wij zullen uw gegevens voor een hypotheekaanvraag dan ook niet delen met derden, ook niet tegen betaling.

Ook werken wij onafhankelijk en hebben wij toegang tot hypotheken van nagenoeg alle professionele geldverstrekkers in Nederland. Wij zijn ingeschreven in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12016208.

Tevens werken op ons kantoor leden van de Federatie Financieel Planners (FFP) zodat u gegarandeerd bent van een kwalitatief hoogwaardig advies.

Direct een hypotheek aanvragen?