Waar kan ik online een hypotheek afsluiten?

online hypotheek afsluitenDat is een inkopper, dat kan natuurlijk via deze website. U kunt simpel en gemakkelijk een hypotheek online afsluiten via onze website. Met een goede voorbereiding kunt u dan een keuze maken uit de diverse banken en andere geldverstrekkers voor uw hypotheek.

Waarom online een hypotheek afsluiten?

Er zijn een aantal goede redenen te bedenken waarom u zelf online een hypotheek wenst af te sluiten :

  • U kunt op een voor u geschikt moment een berekening maken en de aanvraag starten. De website is 24 uur per dag online;
  • Naast gemak is het ook nog eens goedkoper om zelf uw hypotheek af te sluiten, het is mogelijk om voor € 750 een complete hypotheek af te sluiten;
  • Door een vergelijking te maken kunt u zelf de voordeligste aanbieder qua rente vinden;
  • Wij werken digitaal waardoor uw hypotheekaanvraag sneller verwerkt kan worden.

Vooral indien u goed weet wat u nodig hebt qua hypotheek is het handig om zelf uw hypotheek online te regelen. Dit gebeurt dan middels het principe van execution-only. U maakt zelf de keuze voor een rentevastperiode en aflosvorm. Om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een hypotheek op basis van execution only nemen we een kennis- en ervaringstoets bij u af. Hiermee voorkomen wij dat u een hypotheek afsluit zonder dat u precies weet wat u koopt. De wetgever neemt u hierbij ook in bescherming aangezien dit een verplicht onderdeel is van het online afsluiten van een hypotheek.

Waarom zou ik online geen hypotheek afsluiten?

Niet iedereen is geschikt voor het afsluiten van een hypotheek via het internet. De meest voorkomende redenen :

  • Indien u online niet handig genoeg bent om alles stappen snel en goed te doorlopen;
  • U vindt het rekenen met getallen erg lastig en kunt de gevolgen van bepaalde keuzes niet overzien;
  • Er zijn veel te keuzes te maken omdat u een bestaande hypotheek hebt en wenst te weten of voortzetten of stoppen van de bestaande hypotheek gunstig is;
  • Heeft u te maken met een bijzondere situatie zoals een (lopende) echtscheiding, moeilijk onderpand of bijzondere inkomenssituatie;
  • Is uw nationaliteit anders dan de Nederlandse en heeft u te maken met een tijdelijke verblijfsvergunning;
  • Er is sprake van een scheiding en u dient een procedure van ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid te doorlopen.

Persoonlijke begeleiding online hypotheek afsluiten

Nadat u besloten hebt om een hypotheek via HypoMarkt af te sluiten krijgt u toegang tot een digitaal klantenportaal. Tijdens het verwerken van alle documenten en procedures helpen wij u persoonlijk verder door het proces.

Blijkt dat u tijdens het proces toch te maken krijgt met een hobbel op de weg dan kunt u altijd nog besluiten om over te stappen op een hypotheekaanvraag met adviestraject. Dan zal een hypotheekadviseur van ons kantoor de hypotheekaanvraag verder met u oppakken.

Online uw hypotheek regelen

Het is een groot voordeel dat u niet hoeft te verschijnen op een kantoor en op een zelf gekozen moment met uw hypotheek aan de slag gaat. Het inscannen of fotograferen van uw documenten kunt u ook doen op een moment dat voor u passend is. Tevens kunt u via ons handige klantenportaal de stukken digitaal ook aanleveren. We voeren de communicatie met de bank of geldverstrekker ook digitaal.

Mocht er op enig moment een aanvullend document nodig zijn dan kunt u dit ook digitaal volgen en lezen.

Veilig uw hypotheek afsluiten

HypoMarkt maakt onderdeel uit van Cournot Adviseurs dat als financieel advieskantoor een vergunning bij de AFM heeft. Sinds 1968 bedienen wij klanten in heel Nederland en zijn een partner voor de lange termijn.

Zelf uw hypotheek online kiezen en afsluiten begint dus hier.